Prijsinformatie

Je koopt de Integratietafel altijd als compleet product dat direct klaar is voor gebruik. Stekker in het stopcontact en de bewoners kunnen aan de slag. Wat ontvangt je bij aanschaf van de Integratietafel?

Hardware

Hoogwaardig 43” touchscreen, dat stootvast en spatwaterdicht is. Met de hand is het scherm niet kapot te maken en een kopje koffie dat omvalt is geen probleem.

PC en bekabeling. Deze zijn zo ingericht dat er geen wijzigingen in aangebracht kunnen worden. Ook de browsergeschiedenis wordt bijvoorbeeld niet opgeslagen. Hierdoor is de privacy geborgd en blijft het systeem vrij van virussen.

In hoogte verstelbaar en kantelbare trolley. De trolley is heel gemakkelijk verrijdbaar en daardoor overal in de faciliteit in te zetten.

Overige functies

Op de Integratietafel is het mogelijk om externe apparaten aan te sluiten (zoals laptops) om content of andere informatie te delen.

Door de beschikbare internetbrowser is het mogelijk om internetpagina’s (zoals YouTube ed.) te bezoeken, en bijvoorbeeld TV te kijken via de website van de NPO.

Software

De Integratietafel wordt geleverd met 3 software menu’s met in totaal meer dan 40 applicaties.

Amusement Menu. Dit menu bevat een groot aanbod aan spellen en applicaties voor jong en oud om de bewoners te vermaken. Van ‘4-op-een-rij’ & airhockey tot en met dammen & schaken.

Cultuur Menu. Voor de mensen in de opvanglocaties is het prettig om het land en de mensen in het gastland beter te begrijpen. Daarvoor is dit menu ontwikkeld. Spelenderwijs kennismaken met Nederland. Gewoonten, feestdagen en andere typische aspecten komen aan bod.

Educatie Menu. Voor zowel de kinderen als de volwassenen is het zonde als de ontwikkeling stil komt te staan door de tijdelijke situatie in een opvanglocatie. Dit menu biedt de mogelijkheid om kennis op te doen van de Nederlandse taal, rekenen en meer. Dit alles om de mensen een voorsprong te geven in een eventueel later integratieproces.

Belangrijke aspecten

  • Op de Integratietafel zit een garantie van 3 jaar op alle onderdelen.
  • De eerste 3 jaar is het servicecontract verplicht. Daarna sterk aangeraden.
  • De prijzen zijn inclusief uitlevering op een locatie binnen Nederland.
  • Onderdeel van het servicecontract is een periodieke update. Om deze updates te kunnen
    uitvoeren, is een goedwerkende internetverbinding noodzakelijk.

Prijzen


Aanschaf: € 9.999,-

Hardware + software. Excl. btw.

Servicecontract € 24,95 p/mnd

Eerste 3 jaar verplicht. Excl. btw.

Download de Integratietafel prijsinformatie